serveis

venta de bicicletes

A la nostra botiga trobaràs una gran exposició de Bicicletes de Muntanya, Bicicletes de Carretera, Ebikes i també Bicicletes per a nens de totes les edats.

reparació i manteniment de bicicletes

Visita’ns al nostre Taller de bicicletes a Balaguer, torbaràs un equip amb molta experiència on t’aconsellarem tot el que necesita la teva bicicleta…

mantenimient ebike

El nostre equip format i amb una àmplia experiència revisarà i farà el manteniment que la teva bicicleta elèctrica necessita. També revisarem si necessita alguna actualització per millorar el funcionament de la teva e-bike.

Complements i accesoris de bicicletes

Troba tots els complements per la teva Bicicleta de muntanya, Bicicleta de carretera i Bicicleta elèctrica (ebike) a la nostra botiga, disposem de tot el que necessites: canvis, frens, rodes de la ma de les millors marques del mercat com son Shimano, SRAM, Massi i molt més…

maquinaria forestal i jardineria

Àmplia exposició de maquinària de mà, maquinària de jardineria i maquinària forestal. També som especialistes en la reparació i disposem de tots els recanvis que la teva màquina necessiti.

evolucionem contínuament en la reparació de bicicletes. treballant només amb primeres marques i oferir sempre un servei de màxima qualitat.

REPARACIÓ DE BICICLETES

La qualitat del servei és un dels paràmetres més importants de la nostra empresa, la qual cosa implica una millora i innovació constant dels productes que oferim, amb un preu competitiu, orientant en tot moment als nostres clients, en l’elecció de proveïdors i serveis que ofereixin la major garantia en els seus serveis.

PREGUNTA’NS