qui som

la nostra història

Som una empres amb més de 45 anys de vida, creada per donar el millor servei al sector del ciclisme i l’automoció.
Som els més exigents, i per això dia rere dia ens formem per seguir amb les evolucions tecnològiques que el sector requereix per seguir oferint al client un servei de qualitat adaptant-nos i apostant per les noves energies renovables i cuidant del medi ambient.
Ens esforcem per atreure als millors professionals; la nostra estructura i processos estan dissenyats per a desenvolupar al màxim les seves habilitats i experiència, i al mateix temps.
Aquesta Web és la nostra aposta per les noves tecnologies, oferint un tracte més pròxim, millorant la comunicació i així oferir la máxima qualitat en el servei.
Oferim un servei personalitzat per a cada client, ja que comptem amb un equip altament qualificat i amb àmplia experiència, garantin que les vostres bicis i maquinaria está en les millors mans.

Els nostres valors

La qualitat del servei és un dels paràmetres més importants de la nostra empresa, la qual cosa implica una millora i innovació constant dels productes que oferim, amb un preu competitiu, orientant en tot moment als nostres clients, en l’elecció de proveïdors i serveis que ofereixin la major garantia en els seus serveis.

adreça

C/URGELL, 4,

BALAGUER (LLEIDA)

 

correu elèctronic

Motospedra2@gmail.com

Horari

Dilluns – Divendres

10:00 – 13:00 y 17:00 – 20:00

Dissabte

10:00 a 13:00

CONTACTAR